Kuran me perkthim shqip games

1 Nje nga kuptimet e fjalës Kur’an do të thotë: Ai që lexohet. 2 Fjalën “përkthim” e zëvendësuam me shprehjen “përkthim i kuptimit” për shkak se asnjë përkthim i Kur’anit nuk e arrin vlerën e vërtetë të përkthimit, por është vetëm një nga mënyrat e shumta të interpretimit të tij 3 Mund të përkthehet edhe si “Kërkoj strehim ”. Kurani Fisnik Shqip me lexim Review. Unfortunately, professional review of the Kurani Fisnik Shqip me lexim app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below. View all reviews. See more of Kur'ani Me Përkthim Shqip on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Community See All. 4, people like this. 4, people follow this. About See All. Contact Kur'ani Me Përkthim Shqip on Messenger. Community. Page Transparency See simpleswag.xyzers: K.

If you are looking kuran me perkthim shqip games

KURANI arabisht shqip--suret 4-5-6, time: 5:37:17

Mar 08,  · Ky aplikacion ju mundëson gjith vllezërve musliman dhe motrave msulinane të ndëgjojnë kuranin me perkthim shqip me zë/5(). 1 Nje nga kuptimet e fjalës Kur’an do të thotë: Ai që lexohet. 2 Fjalën “përkthim” e zëvendësuam me shprehjen “përkthim i kuptimit” për shkak se asnjë përkthim i Kur’anit nuk e arrin vlerën e vërtetë të përkthimit, por është vetëm një nga mënyrat e shumta të interpretimit të tij 3 Mund të përkthehet edhe si “Kërkoj strehim ”. Kurani Fisnik Shqip me lexim Review. Unfortunately, professional review of the Kurani Fisnik Shqip me lexim app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below. View all reviews. Sep 28,  · Using APKPure App to upgrade Kuran Shqip, fast, free and save your internet data. The description of Kuran Shqip. Ju ofrojmë përkthim në gjuhën shqipe nga Sherif Ahmeti. By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users. Download APK ( MB)Operating System: ANDROID. See more of Kur'ani Me Përkthim Shqip on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Community See All. 4, people like this. 4, people follow this. About See All. Contact Kur'ani Me Përkthim Shqip on Messenger. Community. Page Transparency See simpleswag.xyzers: K. Oct 10,  · Ju ofrojmë përkthim në gjuhën shqipe nga Sherif simpleswag.xyz Ahmeti ka përkthyer Kuranin e Shenjtë në vitin Versioni i Tij konsiderohet si përkthimi më i plotë dhe i saktë i Kur'anit në gjuhën simpleswag.xyz i shenjtë për Muslimanët përmban Fjalën simpleswag.xyzing System: Android +.Buy KURAN -I PERKTHIM ME KOMENTIM NE GJUHEN SHQIPE IST by H SHERIF AHMETI (ISBN:) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free. Download Kuran Shqip apk for Android. Përkthim falas të Kuranit Versioni i Tij konsiderohet si përkthimi më i plotë dhe i saktë i Kur'anit në gjuhën Shqipe. Download Kurani Fisnik Shqip me lexim apk for Android. Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip. Përkthim falas Sherif Ahmeti ka përkthyer Kuranin e Shenjtë në vitin Kurani Shqip . motrave msulinane të ndëgjojnë kuranin me perkthim shqip me aplikacion. way to discover new and popular apps/games for kurani shqip sherif ahmeti. Ju ofrojmë përkthim në gjuhën shqipe nga Sherif Ahmeti. Sherif Ahmeti ka përkthyer Kuranin e Shenjtë në vitin Versioni i Tij konsiderohet si përkthimi më i. -

Use kuran me perkthim shqip games

and enjoy

see more game need for speed terbaru 2012 gratis

5 thoughts on “Kuran me perkthim shqip games”

  1. I consider, that you are not right. I am assured. I can prove it. Write to me in PM, we will discuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *